Another forum for Twilight fans.


  RPG Pravila

  Share
  avatar
  Admin
  Admin

  Število prispevkov : 10
  Points : 27
  Join date : 15/04/2009

  RPG Pravila

  Objavlja  Admin on Čet Apr 16, 2009 7:43 pm

  RPG je kratica za Role Play Game, kar pomeni igranje vlog, vsak od nas bo imel svoj lik (like najdete v za to namenjeni temi).

  Nekaj navodil, da se boste lažje znašli:
  - Piše se v 3. osebi ednine.
  Pravilno: Končno je prispela, Charlie jo je že nestrpno čakal na letališču, seveda v svojem policijskem avtomobilu, zaradi česar ji je bilo kar malo nerodno.
  Nepravilno: Končno sem prispela, Charlie me je že nestrpno čakal na letališču, seveda v svojem policijskem avtomobilu, zaradi česar mi je bilo kar malo nerodno.

  - Govor se piše v narekovajih ("tekst").
  Približala se je avtomobilu, Charlie se v teh nekaj mesecih, odkar ga ni videla, ni prav nič spremenil. "Hej." ga je nekoliko sramežljivo pozdravila, toda to za Bello ni bilo nič nenavadnega.

  - Misli likov se pišejo poševno.
  "Bells, dobrodošla doma." Vesel sem, da te po dolgem času zopet vidim, ne predstavljaš si kako sem te pogrešal je nadaljeval v svojih mislih, še vedno namreč ni bil navajen pretiranega izražanja čustev.

  - Piše vsak zase, kar pomeni, da je prepovedano pisanje za sogovornika.

  - Število mest je neomejeno. Priporočam pa vam, da si vse razporedite tako, da bo vsak sogovornik odgovor dobil pravočasno.

  - Po registraciji na forum imate natanko sedem (7) dni časa, da se opišete. Marsikdo se registrira in se potem nikoli več ne prijavi ter sebično zaseda lik, ki bi ga v tem času lahko imel kdorkoli drug.

  Pravila se lahko spreminjajo, zato bodite pozorni.

   Danes je Ned Mar 24, 2019 11:45 pm